Anmälan till HIO-semifinalerna 2024!

Alla som är medlemmar i Hole-In-One klubben har rätt att anmäla sig till HIO-semifinalerna. Detta oavsett när man gjort sin HIO eller Albatross.
Och medlem är man automatiskt om man gjort HIO eller Albatross.

Anmälningsavgiften på 990:- per semifinal ska betalas senast då du fått din bekräftelse i "Min Golf". Din plats är säkrad först när inbetalningen är gjord.

Observera att du INTE själv kan anmäla dig via "Min Golf". Anmälan görs via HIO-klubbens formulär HÄR.

2024 års semifinaler spelas i två klasser och kanonstart 10:00. (På Söderslätts GK startar vi 09:30) Gemensam lunch och prisutdelning efter ronden.

Deltagarlistor och startlistor presenteras på "Min Golf".

Semifinalerna 2024 spelas på följande platser:

16 september (mån): Johannesbergs Slott Golf Conference & Spa
30 september (mån): Sankt Jörgen Park Golf
1 oktober (tis): Söderslätts Golfklubb

Senaste anmälningsdag: Tills startfältet är fullt. Anmäl dig HÄR!

Max antal startande: 120

Registrering: Från 08:30

Kanonstart: 10:00

Anmälningsavgift: 990:-. Betalningsinformation får du på anmälningssidan.

Följande ingår: Deltagande i tävlingen (Greenfee), lunch, startkitt, prisbord. Det utgår ingen rabatt för deltagare som är medlem i klubben där tävlingen arrangeras.

Om tävlingen blir fulltecknad upprättas en reservlista.

750 kr av anmälningsavgiften återfås om avanmälan sker senast tio dagar innan speldagen.
Om spelaren är anmäld och uteblir från start betalas 750:- tillbaka mot uppvisande av läkarintyg.

Spelform: Poängbogey (Även i scr-klassen)

Klasser: Klass 1: Hcp – 16,0. Klass 2: Hcp 16,1 – 36,0. Justering av hcp-gränserna kan ske för att skapa utjämning mellan klasserna. Minst 30 deltagare i varje klass. Om inte det antalet uppnås spelas bara en klass. Dessutom koras en vinnare i scratchklassen.

Tee: H70 får välja ett främre tee om de önskar. I de fall det finns ett främre tee även för damer erbjuds även D70 val av tee.

Om spelaren innehar "Tillstånd att använda transportmedel" utfärdat av Svenska Golfförbundet eller motsvarande intyg från hemmaklubben, ska spelaren själv boka bil till semifinalspelet.

Prisbord: Tio pristagare i klass 1 och 2. Ettan och tvåan i klass 1 och 2 vinner en plats i HIO-finalen i juli 2025 på Upsala GK.
Dessutom vinner segraren i scratchklassen en plats i finalen  om han/hon inte vunnit en sådan genom sin placering i klass 1 (eller 2). 
Om ettan och tvåan i respektive klass är av samma kön vinner bäste spelare av motsatt kön i klassen också en plats i finalen.

(De som vinner en plats i finalen får tre dagars greenfee, en middag, en avslutningslunch samt två nätters boende i dubbelrum. Och självklart även del i finalens prisbord.)

Notera att uppgifterna här endast är avsedda för din anmälan till HIO-semifinalerna 2024 och information kring dessa.

Anmälan till HIO-semifinalerna 2024 är nu öppen.