HIO gjord på Flädje Golfklubb

Info om slaget
Linda Sollin, från
Klubb: Flädje Golfklubb
Datum: 2002-08-15
Klubba: Järn 7
Bana: Flädje GK
Hål nummer: 17

Linda Sollin slog slaget!

Jag och min sambo spelade golf för fjärde dagen i rad. Vi hade spelat ganska hyfsat men inget drömspel precis. På 17:e tee går min sambo fram och säger: Nej nu j-a ska jag sätta upp den här på green. Han slår en järn 8 och lägger den 70 cm till höger om flagg. - Slå den om du kan säger han lite stöddigt. Jag plockar upp min järn 7:a, svingar och träffar bollen riktigt bra. - Den där blir riktigt bra, hör jag min sambo säga! Sekunden senare studsar bollen en decimeter innan flagg och sedan rakt ner i koppen. Sen vet jag inte riktigt vad som hände men sällskapet innan oss som var på väg upp mot 18:e tee vänder sig om, och berättar senare för mig, att de inte såg slaget men att de förstod att den gått i eftersom jag låg på rygg på tee och bara jublade!!!
Vi vandrade fram mot green, en overklig känsla! I koppen låg min boll och jag väntade en stund innan jag tog upp den. Min sambo gick fram och knackade i sin birdie och sa lite surt: - Grattis till att du vann hålet då!!
Det var tur att vi var på sista hålet för armarna var som gummi och det var svårt att koncentrera sig efter drömslaget. Men tack vare HIO:n fick jag ihop 37 p och därmed en liten sänkning. Snacka om lyckad semesterdag!!

Vädret vid tillfället var:

Strålande solsken, 27 grader varmt och i stort sett vindstilla, dock lite svag motvind på 17:e hålet.
HIO-SHOPEN SÖK EFTER GJORDA HIO SEMIFINALERNA ANMÄL HIO